onsdag, november 19, 2008

Praksisoppgave
Jeg tok med meg jentene mine(som er 10-15år) ut i den frie natur og i skogen. Der tente vi bål og skulle leke litt. aktiviteten min var at vi skulle leke gi et lite blink, istenden for gi et lite vink, fordi det var alt for mørkt til å vinke til hverandre. Det er høst og møtene våre er på kvelden, fra 19-2030 så det er ganske så mørkt. Vi brukte lommelykter som hjelpemiddel og blinket med dem isteden for å vinke til hverandre. det var 2 stykker som stod og det gjorde det litt lettere for dem, men de fikk ikke lov til å bruke lommelykt, så da ble det vel like vanskelig igjen. Det var kald da vi var der oppe, så denne leken passet i grunn veldig bra, fordi man kommer i så god aktivitet. Når man blinker, ser automatisk alle hvor du er, så da må du bevege deg videre, og det må den som står også.


Mens de lekte, lagde jeg bål så de kunne få grille pølser da de var ferdige med leken. det var veldig vellykket, og det var mange, inkludert meg som hadde det moro! Jeg mestrer godt å ta meg av de, fordi vi jobber veldig fint sammen og har det bra!
Det var vel ikke så veldig mye jeg kunne ha gjort aneledes, fordi det ble veldig bra, men vi kunne jo alltids hatt et større område å leke det på, om vi hadde hatt litt bedre tid...:)

2 kommentarer:

Julie Kristine Nielsen sa...

Så gøy Hanna, det hørtes veldig morsomt ut.
Bra aktivitet, som både er barnslig og morsom for alle aldre :D

Pernille sa...

helt enig med julie;) kjempe bra